Søg
  • kre67

Rygproblemer- indvirkning på hele kroppen.

Går du rundt men nogle irriterende smerter og det presser her og der?

Kan det være svært at komme igang om morgenen, måske skal du hele tiden kompensere for ikke at få en smerte. Eller måske har du ondt i maven, uden at det kan forklares, så kan det komme fra din ryg. .

Rygsøjlen består af 7 nakkehvirvler, 12 brysthvirvler og 5 lændehvirvler med discusskiver mellem hvirvlerne. Discusskiverne fungerer som små stødpuder mellem hvirvlerne og gør således ryggen mere bevægelig og eftergivelig. Selve discusskiven er dannet af en fast ydre bruskring ligesom en masse løgringe uden på hinanden, og inde i midten er en blødere gelé-agtig kerne med et større væskeindhold og med tiden indeholder den gelé-agtige kærne mindre og mindre væske, og vi bliver mindre. Det betyder samtidtig at du bliver mere følsom overfor belastninger i ryggen. Med vores speciel designet ryg-bænk kan den gelé-agtige kærne absorberer mere væske og dermed kan du få større fleksibilitet og færre problemer med dig ryg. Smerter andre steder i kroppen forbinder vi ikke så ofte med ryggen, men fakta er at de kan føle ondt andre steder og at dette kan stamme fra ryggen.
Man vil ofte efter 1 eller 2 behandlinger kunne mærke en forskel. Selve behandlingen er blot at du lægges i bænken, og skal blot lægge i ca 20 min og her efter drikke et stort glas vand.
1 visning0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Telefon 70701202

©2019 by Akuvita. HP Webdesign

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now