Lider du af rygsmerter eller andre uforklarlige smerter?

 

Er du en af dem, der lider af rygsmerter og ondt i ryggen? Eller har uforklarlige smerter? Så er du ikke alene. Rygsmerter er næsten en  folkesygdom, hvor 9 ud af 10 danskere haft ondt i nakke, ryg, lænd eller skuldre.

Måske kender du selv til, hvordan rygsmerterne kan gøre  en hverdag svær og uoverskuelig. Du er måske plaget af smerter i ryggen på en måde det giver dig manglende frihed i hverdagen, at det går ud over din nattesøvn og humøret. Selv at tage tøj på om morgenen kan være en plage.

RYGGEN ER OFTE ÅRSAGEN TIL PROBLEMER ANDRE STEDER I KROPPEN:

Ryg-bænk er  effektivt mod rygsmerter

Heldigvis behøver du ikke at være plaget af rygsmerterne i fremtiden. Ryg-bænken har hjulpet tusinder af mennesker og er videnskabelig testet.

Vi behandler alle typer mennesker, hvor ryggen har sat sig fast enten på grund af en fysisk eller psykisk belastning i dagligdagen.

Med tiden bliver vi mindre, det skyldes bland andet at vores disk i rygsøjlen indeholder mindre væske.  Det kan der laves om på med Ryg-bænken.

Sådan afhjælper vi dine rygsmerter med væres specielt udviklede ryg-bænk.

Ryg-bænken er yderst effektivt til at afhjælpe rygsmerter og på den måde dæmpe din krops stresstilstand og få løsnet musklerne samt få ryggen på plads, så du igen kan få en normal hverdag.

Når du har svaret  på nogle uddybende spørgsmål, laver vi evt. nogle sikkerheds- og bevægelsestest af din ryg, inden behandlingen starten.

Ryg-bænken giver dig en mildt træk, samtidig med at den giver varme og små frekvente bevægelser som stille og roligt giver mere plads til dine nerver og til at dine diske kan absuberer mere væske og dermed stabiliserer din rygsøjle.

Ryg-bænken dæmper din krops stress og smerter.

Den frekvente massage og de ledmobiliserende teknikker, reducerer din krops stress og dine  smerter. Det skyldes, at smerteimpulsen i din ryg bliver trukket i en bedre position og dermed mere plads til nerverne og og hjernens impulser rundt i kroppen. Du kan oven i købet blive længere af behandlingen.

Hvad koster en behandling?

En behandling koster fra 350,- DKK og der er mulighed for at købe klippekort, hvor du kan spare op til 50,- DKK pr. behandling, hvis du har behov for et behandlingsforløb for at blive helt smertefri.

Her kan du se  en video som viser hvad som sker når disken bliver irritereret.

Billede2.jpg

Telefon 70701202

©2019 by Akuvita. HP Webdesign

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now